Perfectplus

Teambuilding & Fun

Perfect+ verzorgt teambuilding activiteiten voor uw bedrijf tot in de puntjes. Ons aanbod is zeer divers: van interactieve CityGames, over culinaire wandelingen en workshops tot fietsrally’s.

Samen met je team er voor gaan! Met onze events beleef je onvergetelijke momenten samen. Meeslepende formules, in de stad of op het platteland, binnen- en buitenland. Te voet, op de fiets, per boot of zelfs met de paardentram. Teambuilding events voor grote en kleine groepen. Of teamcentives: een mengvorm van teambuilding en belonen, b.v. in het kader van retentiemanagement.

Interactief, ludiek of spannend, maar met de neuzen in dezelfde richting. Dit kun je verwachten van de formules van Perfect+. Wij garanderen meer team spirit en groepsdynamiek in uw bedrijf. 

Onze activiteiten zijn beschikbaar op de volgende locaties: Antwerpen, Brugge, Gent, Brussel, Oostende, Mechelen, Leuven, Ieper, Kortrijk, Knokke/Sluis, Lier, Geldenaken, Rijsel (Lille) Londen en Parijs. En creëerbaar op maat waar men maar wil.

CityGame Brussels

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.