Perfectplus

Verrassende bedrijfsincentive in Bosnië & Herzegovina

Weg van de voorspelbare paden en bestemmingen bevat Bosnië verrassende troeven voor een beklijvende bedrijfsincentive.

Nog relatief weinig ontdekt, complex en divers en ietwat back to basics, biedt het een interessante mix van leuke activiteiten, zoals een raftingavontuur in ongerepte natuur met een BBQ in een canyon richting Konjic, naast bladzijden memorabele geschiedenis.

De moord op Franz-Ferdinand, de dramatische oorlogsjaren in de nineties, snipers, de Tunnel of Rescue. U ontdekt het allemaal tijdens beklijvende momenten.

Sarajevo, het Jerusalem van de Balkan, met zijn gloednieuwe kabelbaan naar een spectaculair panorama. Dan downhill mountainbiken naar de oude stad, deels langs de bobsleetrack van de Olympische winterspelen 1984.

Het betoverende Mostar met zijn iconische brug (UNESCO). Oergezellige straatjes en steegjes, Ottomaans huis, winkeltjes, terrasjes… Een mystiek Derwish klooster met gutsende bron, een van de mooiste treinritten ter wereld, er valt zoveel te beleven!

Een eerlijke, hartelijke gastronomie en superieure ongekende (top)wijnen. In o.m. een authentieke winery met kelderbezoek en één in een bierbrouwerij. Bruisende rivieren, meren, bronnen en watervallen.

Geen massatoerisme, maar rust, bezinning naast actie en genieten… Bij aangename temperaturen van zuurstofrijke, bosgroene bergen tot mediterraans warm. Een ongekende groepservaring.

Gastvrijheid, sfeer, authenticiteit, emotie, puur water, zuivere lucht…. Perfect+ prospecteerde en stelde een uniek vierdaags basisprogramma samen voor een onvergetelijke teamuitstap vol hoogtepunten.

Ook mogelijkheden in combine met het nabije Kroatië (Dubrovnik, Split, Zadar). Vanaf 20 tot 50 deelnemers. Andere groepsgroottes bespreekbaar, afhankelijk van seizoen en vluchtaanbod.

Alles gepersonaliseerd en begeleid door Perfect+.

Rafting incentive Bosnië
Sarajevo
Bosnië

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.