Perfectplus

Vermijd een slechte teambuilding

U wil graag een teambuilding organiseren met de collega’s? Uiteraard wil u dit zelf in handen nemen maar er zijn echter enkele ‘fouten uit onervarenheid’ die vaak gemaakt worden. Laat uw teambuilding organiseren door Perfect+ een gespecialiseerd eventbureau met meer dan 23 jaar ervaring. Zo zorgt u ervoor dat uw teambuilding geen verloren tijd of budget inneemt, en vooral dat deze geslaagd is voor het volledige team. Want dat is toch uiteindelijk de bedoeling, niet?

Champagne

 

Teambuilding budget

Velen hebben het idee om niet veel budget vrij te maken voor het organiseren van een teambuilding. Het is nochtans van belang om te investeren in een goed georganiseerde, leuke teambuilding voor iedereen. Indien kwaliteit niet wordt betaald loopt u het risico om enkel een negatief gevoel na te laten bij uw collega’s. En is dat nu nét het omgekeerde van wat u wil bereiken met een teambuilding.

Perfect+ maakt voor u een budgetberekening op maat. Wij zetten alles aan het werk om voor u een voorstel op te stellen, dat zowel voldoet aan uw wensen als budgetbeperkingen. Informeer vrijblijvend naar een offerte.
 

Te laat beslissen over de teambuilding

Dikwijls wordt de organisatie van een teambuilding onderschat. Een teambuilding wordt vaak georganiseerd en in elkaar gestoken naast het bestaande werk. Het gevaar hierin is dat dit ervoor kan zorgen dat uw teambuilding te laat, of te snel snel in elkaar gestoken moet worden. De tijdsinschatting voor de activiteiten is immers een moeilijk punt. Perfect+ heeft de ervaring om de tijd in te schatten voor elke activiteit en hiervoor voldoende marge te voorzien. Een teambuilding die in het honderd loopt door een foute organisatie, is voor niemand aangenaam. Daarbij is het ook zonde van uw budget.
 

Zorg voor een teambuilding die indruk nalaat

Als u een teambuilding wil organiseren, doe dit dan goed. Zorg ervoor dat er nog lang wordt nagepraat of teruggeblikt op de teambuilding. Het is belangrijk om voldoende leuke foto’s te voorzien. Leuke herinneringen aan een teambuilding brengen een meerwaarde op de werkvloer!

Perfect+ zorgt ervoor dat uw teambuilding succesvol wordt! Met onze meer dan 23 jaar ervaring weten wij van uw teambuilding een event te maken dat niet enkel binnen uw budget blijft, maar die ook een blijvende positieve indruk nalaat op uw medewerkers.
 

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte of voorstel.